by pojąc pierwsze kroki w cs'a.
Prawdopodobnie jest to serwer FFA i zaczynacie rozróżniać jakimi broniami gracie.
By zdobyć fragi, często wybieracie Rush. Jak wiecie często również giniecie.
Ale zaczne jak trenować swojego skilla.
Ja jak zaczynałem grać w cs'a oglądałem filmiki cs'a, co mi dobrze zrobiło. Również czytałem poradniki. (to błąd).
Ale dobrym plusem jest na początek granie na serverach DeathMatch i trenowanie naszych elo super pr0 uber hajt M4 i AK.
Dobrym rozwiązaniem były by również servery DM z Modem GunGame.
Sam osobiście polecam kilku miesięczną izolacje od serverów ffa, by wyrobić skilla W naszych Ulubionych broniach shooterskich.
Na początku odradzam jak ognia używania AWP! nieogarniecie .
Dobra widzimy, iż na serverach dm potrafimy mieć korzystne staty, staramy powoli przerzucać się na servery TP - team Play.
I tu się zaczyna cała zabawa. Jak zauważamy są granice raszu Co nam nie pozwala raszować.
Jaki wniosek ? Uczymy się grać zespołowo !!!! Podstawa całego cs'a gdyż to gra zespołowa. A dokładniej co to ma oznaczać?
A no ( cały czas jak mówiłem o raszowaniu, chodzi mi głównie o CT na mapkach typu DE_ ) gdyż mapy de_ otwierają na drogę do kariery klanowej.
Będąc w ct Staramy się bronić bs'ów (to już nie dotyczy skilla, ale przyda się w ogarnięciu:) ) Nigdzie nie raszując najzwyczajniej w świecie "kampimy na bs". I cała zabawa na tym polega razem z teamem Staramy się nie udostępnić Bs'a drużynie przeciwnej nie raszując.
Narazie na tym skończę, obecnie sam krótko gram w cs'a gram dużo na DM I Serverach TP plus Mixy. Naprawdę najlepszy sposób do rozwinięcia się. Pozdrawiam Novi